Menu

Hiiper Solutions 

Een feitelijk en compleet beeld van de markt, als driver voor data gedreven groei

Beslissingen nemen op basis van data, dat is niet nieuw. Maar in sommige branches is data minimaal beschikbaar, in andere branches incompleet, waardoor het de kracht als sturingsmiddel verliest. Stel je eens voor dat deze data wel volledig is met klantonderzoek op maat en een compleet beeld van de markt waarin je opereert, het gedrag van je klanten en je concurrenten.

Lees meer over de Hiiper Solutions en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie.

Hiiper Insights

Hiiper Insights

Wat is mijn marktaandeel over diverse kanalen? Via welk kanaal kopen mijn klanten welke producten? Wat is het marktaandeel van mijn concurrenten?

Hiiper Insights bieden middels een compleet beeld op de markt inzichten op maat om merken, retailers en fabrikanten te helpen betere beslissingen te nemen op basis van feiten.

Oplossingen op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Hiiper Insights zijn beschikbaar voor elke branche, in de vorm van continue monitors, eenmalige rapporten en middels klantonderzoek op maat.

Meer informatie
Hiiper Audiences

Hiiper Audiences

Wie zijn mijn potentiële kopers? Via welk kanaal kan ik mijn doelgroep het beste bereiken? Hoe kan ik mijn media-spend effectiever inzetten?

Hiiper Audiences is een online platform waarin targeting segmenten kunnen worden aangemaakt op basis van feitelijke aankoopdata gekoppeld aan klantprofielen. Deze targeting segmenten zijn vervolgens in te zetten op alle mainstream mediaplatformen. Zo identificeer en bereik je (potentiële) kopers in een handomdraai.

Haal meer uit je media-inzet

Adverteren op basis van deze ‘Purchase Based Audiences’ gaat verder dan andere retailmedia oplossingen. Het zorgt voor een effectievere media-spend en betekent een effectievere groei. Benieuwd naar de mogelijkheden van Hiiper Audiences voor jouw organisatie? Onze online platformen zijn beschikbaar voor elke branche.

Meer informatie
Retailer Revealed

Retailer Revealed

Retail is continu in beweging. De markt kent steeds meer grote spelers waar we weinig van weten, zoals online pure player Picnic. De cijfers van dit soort organisaties zijn vaak onvolledig of niet beschikbaar. Dat is vanaf nu verleden tijd. De ‘Retailer Revealed’ series zijn uitgebreide rapporten met inzicht in de ‘blind spot’ van belangrijke retailers.

Meer informatie

Deze klanten vertrouwen onze diensten