Menu

Een feitelijk en compleet zicht op de markt, als driver voor groei

Hiiper Solutions

Beslissingen nemen op basis van data, dat is niet nieuw. Maar in sommige branches is data minimaal beschikbaar of niet compleet waardoor het de kracht als sturingsmiddel verliest. Stel je eens voor dat deze data wel compleet is en een uitgebreid beeld geeft van de markt waarin je opereert, het gedrag van je klanten en je concurrenten.

Hiiper Insights

Met onze markt-, klant- en onderzoeksdata helpen wij onze klanten om betere beslissingen te nemen op basis van een compleet beeld van de markt.

Lees meer

Hiiper Audiences

Op basis van aankoopdata bouwen wij targeting-segmenten die het mogelijk maken om potentiële kopers te identificeren en te bereiken.

Lees meer

Hiiper Insights

Wat is je marktaandeel over diverse kanalen? Via welk kanaal kopen je klanten welke producten? Welke (secundaire) concurrenten verkopen dezelfde artikelen? Wat is het marktaandeel van je concurrenten en hoe ziet de customer journey van je klanten eruit?

De Insights Dashboards van Hiiper bieden inzichten op maat om merken, retailers en fabrikanten te helpen betere beslissingen te nemen op basis van feiten.

Oplossingen op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? De Insights Dashboards van Hiiper zijn beschikbaar voor elke branche, via eenmalige rapporten of via klantonderzoek op maat.

Meer informatie

Deze klanten vertrouwen onze diensten