Menu

Over Hiiper

Imagine if you knew everything… 

Waar Hiiper ooit is begonnen als vergelijkingsapp voor boodschappenprijzen bij verschillende supermarkten, is het inmiddels uitgegroeid tot een onafhankelijk data & insighsbureau dat retailers, merken en adverteerders helpt de juiste beslissingen te nemen op basis van unieke aankoop- en consumentendata.

betrouwbare bron voor feitelijke en actuele insights

Een betrouwbare bron voor feitelijke & actuele insights

Door exclusieve samenwerkingen met datapartners, heeft Hiiper toegang tot feitelijke transactie- en kassabondata van een grote, representatieve groep consumenten waarmee het complete huishoudboekje van de Nederlandse consument in kaart kan worden gebracht. Om de data te verrijken wordt gebruikgemaakt van in-house ontwikkelde AI-modellen en de meest moderne tools en technieken.

Ons ervaren team bestaat uit specialisten en vakmensen uit de retail- en mediabranche die zich dagelijks bezig houden om klanten te helpen de data op de juiste wijze te interpreteren en zo hun business verder te laten groeien aan de hand van actuele insights.

Meer over ons team

Data is ons fundament

De zeer actuele en uiterst relevante aankoopdata van Hiiper wordt dagelijks verkregen door PSD2 (open banking), de gescande kassabonnen van tienduizenden consumenten, data van webshops en grote retailers en offline prijsdata uit fysieke winkels.

Op basis van deze gegevens spotten we trends, houden we de marktontwikkelingen per branche in de gaten en kunnen we complexe klantvragen uitwerken in slimme data oplossingen op maat.

insights for growth

100.000

Consumenten met een sociaal, demografisch profiel én inzicht in hun huishoudboekje.

200.000.000

Banktransacties, waardoor we weten waar en wanneer mensen iets kopen, wat ze uitgeven, op welk kanaal, in welke branche, op welk tijdstip en op welke locatie.

25.000.000

Gescande kassabonnen waardoor we precies weten wat mensen kopen: welk product, merk, categorie, prijs en aanbieding.

Onze oplossingen

Door een totaal marktbeeld in kaart te brengen met relevante, complete en actionable inzichten, zijn de oplossingen van Hiiper een leidraad voor organisaties die hun business willen laten groeien op basis van feitelijke consumentendata. Maak betere marketingbeslissingen en laat met behulp van slimme segmenten je mediabudget beter te renderen.

Hiiper Insights

Maak betere marketingbeslissingen met een compleet beeld van je markt, klantgedrag en de concurrentie.

Lees meer
Hiiper Audiences

Bereik je potentiële klanten en laat je mediabudget beter renderen met slimme segmenten voor je marketingcampagnes.

Lees meer
Hand met dashboard van Hiiper

Benieuwd naar de mogelijkheden van Hiiper voor jouw organisatie?

Neem contact op voor meer informatie.

Contact