Menu

Over Hiiper

Imagine if you knew everything… 

In een wereld waar de juiste en actuele data de sleutel is tot groei,

biedt Hiiper bedrijven een totaalbeeld van hun markt, hun concurrenten en hun klanten.

insights for growth

Hiiper - Insights for growth

Hiiper helpt klanten uit allerlei branches groeien met producten en diensten met behulp van zeer relevante data & insights.

Wij hebben een compleet zicht op alle markten waarin consumenten producten of diensten kopen, en op alle aanbieders waar zij deze aankopen doen. Voor onze oplossingen hebben we exclusief de beschikking over feitelijke, zeer actuele en uiterst relevante aankoopdata, die we rechtstreeks van de consument verkrijgen.

Zo is Hiiper in staat om bedrijven een feitelijk en compleet beeld van hun relevante markt, de consument en de concurrent te geven. Hierdoor hebben zij beter zicht op waar de kansen voor groei liggen.

Daarnaast helpt Hiiper bedrijven bij het bereiken van jouw potentiële klanten en zodat klanten hun mediabudget effectiever in kunnen zetten.

Meer weten?
Hand met dashboard van Hiiper

Imagine having the data to...

Hiiper beschikt over unieke en exclusieve aankoop- en consumentendata. Met behulp van deze data kan het complete huishoudboekje van Nederland in kaart worden gebracht.

Door dagelijks grote hoeveelheden klantgegevens te verzamelen, cross-retail, zowel offline als online, ontstaat er een accuraat beeld van:

  • Wie de klanten zijn
  • Wat de klanten kopen
  • Waar de klanten iets kopen
  • Wanneer de klanten iets kopen
  • Tegen welke prijs de klanten iets kopen

Onze belofte

Hiiper heeft toegang tot feitelijke transactie & kassabon data van een grote groep consumenten. Door deze unieke en exclusieve combinatie van aankoop- en consumentendata hebben wij tot in detail inzicht in alle bestedingen van de Nederlandse consument. Deze unieke data is relevant, compleet én actionable en is daarmee de sleutel tot data gedreven groei.

Relevant

Relevant

Up-to-date data en gebaseerd op echte transacties en concrete kopersprofielen.

Compleet

Compleet

Data over alle kanalen heen; zowel offline en online en van alle branches.

Actionable

Actionable

Data één op één inzetbaar voor marketingdoeleinden.

Data is ons fundament

Data is ons fundament

70.000

Consumenten met een sociaal, demografisch profiel én inzicht in hun huishoudboekje.

80.000.000

Banktransacties, waardoor we weten waar en wanneer mensen iets kopen, wat ze uitgeven, op welk kanaal, in welke branche, op welk tijdstip en op welke locatie.

20.000.000

Gescande kassabonnen waardoor we precies weten wat mensen kopen: welk product, merk, categorie, prijs en aanbieding.

Meer weten?
open banking receipt

Unieke combinatie van data

Voor onze producten en diensten hebben we exclusief de beschikking over feitelijke, zeer actuele en uiterst relevante aankoopdata, welke rechtstreeks van de consument zijn verkregen. 

Bij onze analyses maken wij gebruik van geïdentificeerde aankoopdata welke dagelijks wordt verkregen door PSD2 (open banking) en gescande kassabonnen van tienduizenden consumenten. 

Nieuwsgierig hoe wij met onze data voor jouw bedrijf of merk groei kunnen realiseren? Neem dan contact op met ons via onderstaande button.

Meer weten?

Het Hiiper-team

Ons team bestaat uit specialisten uit de retail- en mediabranche en ervaren data professionals.
Zo helpen wij onze klanten met onze data groei te realiseren.