Menu

Hiiper Audiences

Imagine having the data to...

Stel je eens voor dat je toegang hebt tot alle potentiële kopers in jouw markt,

zodat jij je alleen kunt richten op de consumenten die jouw merk nog niet kopen…

Hiiper audiences

Slimme segmenten voor je marketingcampagnes

Bij Hiiper helpen wij bedrijven bij het bereiken van hun potentiële klanten, om daarmee hun media-euro’s beter te laten renderen. Dit doen we door op basis van feitelijke aankoopdata te bepalen welke consumenten wel of niet relevant zijn voor een merk.

Vanuit ons self-service platform kun je als klant eenvoudig de meest relevante targeting- segmenten bouwen, op basis van aankoopdata gekoppeld aan consumenten profielen, om deze segmenten vervolgens in te zetten voor media bereik op alle grote media platforms.

Meer weten?

Purchase based audiences

Met onze purchase based audiences optimaliseer je jouw media-inzet

 

Aankoopdata gebruiken voor audience targeting, op een platform naar keuze, is bewezen effectiever, met een hogere Return on Ad Spend. En een effectievere spend betekent effectievere groei.

Onze aankoopdata laat zien welke consumenten wel of niet interessant zijn voor jouw producten, of dat juist niet meer zijn. Door jouw advertenties met onze purchase based audiences te richten op potentiële kopers en niet-categorie kopers buiten beschouwing te laten, reduceer je direct jouw media-waste.

 

Meer weten?

Deze klanten vertrouwen onze diensten